Работата като екип ни прави по-силни; грижата един за друг ни прави по -добри. Дори в най-мрачните дни от последните 18 месеца, единността е била светлината, огрявала ни докато се грижим за семействата си и нашите приятели. Тези ценности на грижа и сътрудничеството са в центъра на всичко, което правим в Идеал Стандарт. Това е заложено в нашия дух, „Заедно за по-добро“. В това издание на Together ние изследваме темата за грижата и сътрудничеството през призмата на дизайна и креативността. Говорим с влиятелната холандска визионерка Лидевей Еделкорт, която прогнозира, че след пандемията ще се грижим повече за нашия свят. Според нея последният ни опит ни учи да живеем по-пестеливо, да бъдем по-креативни и по-малко да пътуваме, произвеждаме и консумираме. През последните години светът се събуди за значението на екосистемите от пчели, чието трудолюбие и работа в екип позволява на много растения да се размножават. Една от статиите разглежда творчеството на Томаш Либертини и съзидателните стремежи на хотелиeри, архитекти и занаятчии да се признае значението на пчелите за бъдещето на Земята. Също така представяме работата на Идеал Стандарт с грижата за света и хората. Разказваме как нашите фокусирани върху хигиената продукти влизат в здравни проекти в Германия и как гледаме на ефективното измиване на ръцете и редуциране на разхода на вода с нашия нов смесител за вода и сапун Intellimix. Грижим се също да запазим дизайнерското наследство. Нашите Atelier Collections преоткриват емблематични творби на майсторите на дизайна от началото на 20 век.

Продължаваме да живеем в трудни времена и все още не можем да бъдем сигурни как точно ще изглежда светът, когато излезем на другия бряг. Но със сигурност това, което научихме за единността и грижата помежду си, ще остане. В този различен свят, в който сега живеем, не е случайно, че някога си казвахме „довиждане“, а сега - „пази се“.

Йонас Нилсон Ян Петер Тевес

Изпълнителен Изпълнителен

директор директор

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Горе. Да бъдеш част от голямо семейство с общи цели, това е велик двигател на успеха. Пчелите могат да ни научат как се работи в екип и как се изграждат основите на по-доброто бъдеще.

ЕДИН МОМЕНТ НА ИЗНЕНАДА

Together World Tour Ви повежда в шест града и в шест истории, за да открием заедно шест колекции в поредица от незабравими моменти.

image

СЛЕДВАЩА СПИРКА ЛОНДОН

23 СЕПТЕМВРИ

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

TOGETHERWORLDTOUR.COM

Нека бъдем свързани. Последвайте ни за бъдещи събития, вдъхновяващо съдържание и новини относно Together World Tour .

#togetherworldtour #unforgettablemoments