ПОСОКИ

Технологична душа

Ideal Standard Германия

Инженерни и изследователски постижения, висококачествени суровини и задълбочените тестови изпитания правят Ideal Standard иновативен бранд, винаги проектиращ с мисъл за бъдещето. Непрестанен стремеж към съвършенство, осигуряващ комфорт, функционалност и издръжливост.


Качеството на Ideal Standard е станало възможно благодарение на авангардната инженерна визия, адекватните производствени технологии и точните прототипи и тестове.


Да цени всичко, което е направено, измислено и проектирано в миналото е съществена задача за една успешна компания. Културното наследство е жизнената сила за проектиране на съвременността. Със сигурност, в Германия, знанията, предадени от Bauhaus, училище за изкуство и архитектура, създадено от Валтер Гропиус през 1919 г. във Ваймар, са отправна точка за тези, които се занимават с дизайн.


От мисъл към действие. Перфектна интеграция между проект, дизайн и производствен цикъл.


>3000

регистрирани патента

52

години от изобретяването на керамичния затварящ механизъм

5.5M

Firmaflow® тестови цикъла

5573

артикула в продажба в Германия, Австрия и Швейцария

2689

шоурума, представящи продукти на Ideal Standard

42

години от изобретяването на тоалетната чиния без ринг

120

години от основаването

600

работници


Лутеранската църква Frohnhausen превърната в център за дневни грижи за деца и възрастни хора. Ideal Standard взе активно участие в преустройството на сградата.Болница "„St. Hedwig" в Берлин. По време на пандемията през 2020 г. баните в интензивното отделение бяха оборудвани с мивки Contour 21 plus и смесители Ceraplus 2, които позволяват термична дезинфекция.


Intellimix Нов стандарт в миенето на ръце

Благодарение на иновативното решение Intellimix®, Ideal Standard окончателно реши проблема с хигиената на ръцете!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Идеята е проста: да се създаде смесител за вода и сапун. Резултатът е продукт, комбиниращ дизайн, технологии и екологична устойчивост за подобрена хигиена. Но кои са предимствата на Intellimix®? Ето какво може да очаквате: до 85% намаляване на консумацията на вода; до 80% по-малко използван сапун; значително по-ниски разходи за експолатация и поддръжка, и не на последно място качество на водата, отговарящо на изискванията за питиейна вода, благодарение на IdealBlue технологията, която позволява водата да тече през отделна пластмасова тръба без допир с месинговото тяло на смесителя. Но това не е всичко!

Мекият антибактериален сапун Intellimix® е разработен по специална формула, гарантираща перфектна хигиена. Дигитално приложение позволява дистанционно управление на оборудването в реално време, а също така и наблюдение на данните и уведомяване при намаляване на ресурсите.

Не случайно този иновативен смесител отговаря на изискванията за зелен сертификат, като BREEAM и LEED. Intellimix® е напълно безконтактен, което позволява да ръцете Ви да са свободни ... за да ги измиете!

Безспорен шампион

Фантастична наука, близо до Вас.

С безкрайни вариации

Повече от петдесет години Ideal Standard запазва лидерството си в производството на керамични затварящи механизми. Днес FirmaFlow® е лидер на пазара, благодарение на иновативни инженерни решения, гарантиращи издръжливост, спестяване и комфорт, превъзхождащи всяка алтернатива. Портфолиото на Cera Family, включващо пет колекции смесители, оборудвани с FirmaFlow®, е създадено във Витлих с една обща цел: да предложи максимален комфорт, съчетан с най-добрите технологии. Колко действия извършваме автоматично в ежедневието, без да се замислим как точно работи смесителят? Независимо дали става на въпрос за наплискване на лицето, вземане на душ или само измиване на ръцете, ние наистина не осъзнаваме как водата достига до нас, просто задоволяваме нашите нужди. С FirmaFlow®истинската стойност е скрита зад формата: ергономия, елегантност и функционалност. Когато говорим за смесители, разликата се крие в технологиите, вложени в инженеринга, осигуряващи не само издръжливост, спестяване на вода и енергия, но и ненадмината точност в контрола на температурата, благодарение на функцията LightMove. Към елегантните външни форми на дизайна, FirmaFlow®добавя съвършенството на дизайна, което няма да видите – това, на ефективните и устойчиви технологии.


Невидим дизайн. На снимката експлозия на керамичен затварящ механизъм FirmaFlow®, технологична еволюция на патентования оригинал от 1969г. Благодарение на тази иновация Ideal Standard запази лидерството си в индустрията.